6947626667 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗ 65 ΚΡΗΤΗ, Ηράκλειο giannhs.kanonhs@gmail.com
 
 
 
 
 
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ
Αποφράξεις Κρήτη 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των Αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια. Με υπεύθυνο της εταιρείας τον κ. Κουκούλη Γεώργιο η εταιρεία εξυπηρετεί ολόκληρο το νησί της Κρήτης με αξιόπιστες υπηρεσίες απόφραξης και εκένννωσης βόθρων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οικίες και επιχερήσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς εξυπηρετώντας τους νομούς Ηρακλείο, Χανίων και Ρεθύμνου...

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
6947626667

6947626667

Καλέστε μας...

Αποφράξεις

Αποφράξεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απόφραξη σωληνώσεων η οποία γίνεται με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά - πιεστικά μηχανήματα αλλά και με την χρήση φαρμάκων για να εξασφαλίζεται η υγιεινή εκτός από την καλή λειτουργία.

Περισσότερα
Εκκενώσεις Βόθρων

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ πραγματοποιεί εκκενώσεις βόθρων συνδυάζοντας την με μεταφορά λυμάτων η οποία γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο από το εξειδικευμένο μας προσωπικό με τα πιστοποιημένα μας μηχανήματα.

Περισσότερα
Αποφράξεις μπάνιου

Αποφράξεις μπάνιου

Εάν προτιμάτε να μην αντιμετωπίσετε μόνοι σας την απόφραξη της λεκάνης του νιπτήρα ή της μπανιέρας σας καλέστε μας και το συνεργείο μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας παρέχει τις υπηρεσίες απόφραξης μπάνιου που έχετε ανάγκη.

Περισσότερα
Καλέστε μας

Καλέστε μας

Θυμηθείτε ότι οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα και 365 μέρες τον χρόνο...

Περισσότερα