6947626667 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗ 65 ΚΡΗΤΗ, Ηράκλειο giannhs.kanonhs@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ | Αποφράξεις Κρήτη 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο

 

Στις αποφράξεις Κρήτη είμαστε κυρίαρχοι στο χώρο απόφραξης, συντήρησης, καθαρισμού αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται για την άμεση εξυπηρέτηση μας στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο τα Χανιά και ολόκληρη την Κρήτη όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο. 

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες αλλά και αποδοτικές μεδόδους για να διαγνώσει και να ελέγξει το αποχετευτικό σύστημα ώστε να εξακριβώσουμε το πρόβλημα και να δώσουμε την οριστική λύση χωρίς να χρειαστεί να καλέσετε ξανά κάποιον ειδικό στο χώρο σας.

Εκτός από αποφράξεις στο αποχετευτικό δίκτυο παρέχουμε καθαρισμό φρεατίων, άντληση λυμάτων και ακάθαρτων υδάτων, καθαρισμούς με μεγάλη πίεση νερού (υδροβολή), αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και διάγνωση προβλημάτων σε σωλήνα αποχέτευσης με την χρήση κάμερας. Η εταιρεία μας παρέχει πακέτα μηνιαίας ή ετήσιας συντήρησης του αποχετευτικού σας συστήματος για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε πολύ οικονομικές τιμές. Κάνοντας τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος μπορείτε να προλάβετε σοβαρότερα προβλήματα όπως βουλώματα που μπορεί να προκύψουν από κακές καιρικές συνθήκες ή αλλους λόγους.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

   
  ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Διατηρούμε το επίπεδο παροχών μας υψηλό και ποιοτικό διότι μας
   
 
  Άντληση ακάθαρτων & όμβριων υδάτων
  Απόφραξη & Καθαρισμός αποχέτευσης
  Απόφραξη & Καθαρισμός φρεατίων
  Συντήρηση αποχετεύσεων
  Εκκένωση βόθρων
  Απόφραξη & Καθαρισμός νεροχύτη κουζίνας
  Απόφραξη & Καθαρισμός κάθετης γραμμής κουζίνας
  Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
  Απόφραξη & Καθαρισμός κάθετης γραμμής τουαλέτας
  Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
  Απόφραξη & Καθαρισμός γραμμής μπανιέρας, λουτρού, ντουζιέρας
  Απόφραξη & Καθαρισμός σιφωνιού δαπέδου
  Απόφραξη & Καθαρισμός οριζόντιας υδρορροής βεράντας
  Απόφραξη & Καθαρισμός κάθετης βουλωμένης υδρορροής
  Ενδοσκόπηση, Έλεγχος & Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα
 
 

Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις
Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ είναι πάντα σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε πιθανή απόφραξη της αποχέτευσής σας χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους για κάθε περίπτωση. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε δίκτυο διαφορετικά και έτσι προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στο πρόβλημά σας. Πάντα πριν αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία διενεργούμε την κατάλληλη μελέτη λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους αστάθμητους, και μη παράγοντες διαφυλάσσοντας την σωστή λειτουργία του δικτύου σας αλλά και χωρίς να διαταράξουμε τον περιβάλλοντα χώρο με τις εργασίες μας.

Αποχετευτικές υπηρεσίες σε όλη την Κρήτη για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων

Τα αποφρακτικά μας συνεργεία βρίσκονται σε όλους τους δρόμους του νησιού. Πάντα βρισκόμαστε κοντά σας όταν χρειαστείτε άμεση επέμβαση. Καλέστε μας από οποιοδήποτε προάστιο και οποιαδήποτε στιγμή. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θυμηθείτε ότι οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα και 365 μέρες τον χρόνο...