6947626667 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗ 65 ΚΡΗΤΗ, Ηράκλειο giannhs.kanonhs@gmail.com
hero image

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ | Αποφράξεις Κρήτη 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνοΗ εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των Αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια. Με υπεύθυνο της εταιρείας τον κ. Κουκούλη Γεώργιο η εταιρεία εξυπηρετεί ολόκληρο το νησί της Κρήτης με αξιόπιστες υπηρεσίες απόφραξης και εκένννωσης βόθρων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οικίες και επιχερήσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς εξυπηρετώντας τους νομούς Ηρακλείο, Χανίων και Ρεθύμνου. Η πολύχρονη εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα εργαλεία που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για όλα τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουν. Διαθέτουμε επίσης καταρτισμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε κάθε είδους απόφραξη μικρής ή μεγάλης δυσκολίας και σε οποιαδήποτε πολυπλοκότητα εγκατάστασης δείχοντας έτσι ότι είμαστε οι καλύτεροι στις αποφράξεις στο νησί της Κρήτης.

Η εταιρεία μας καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών που αφορούν το αποχετευτικό σας δίκτυο και όχι μόνο. Φροντίζουμε κατά την επίσκεψη στο χώρο σας αλλά και την δινενέργεια των εργασιών μας να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία όλες σας τις ανάγκες. Μπορούμε να διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση κάθε προβληματικό δίκτυο όπως και να εξυπηρετήσουμε άμεσα όλη την Κρήτη αν χρειαστείτε άντληση υδάτων σε ενδεχόμενη πλημμύρα.

 

 

 

 

 
 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
Για τα ολοκληρωμένα και άμεσα πακέτα υπηρεσιών απόφραξης και εκέννωσης βόθρων που μπορούμε να προσφέρουμε...
 
 

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
365 μέρες το χρόνο ερχόμαστε σε ολη την Κρήτη και παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 
Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία καθαρισμού αποχετεύσεων ώστε να παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό έμπειρο και ειδικευμένο έτοιμο να λύσει κάθε σας πρόβλημα
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ

Θυμηθείτε ότι οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗ είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα και 365 μέρες τον χρόνο...